B-bark GPS tutkapanta Maxi lyhyt

Lyhyemmällä akkukaapelilla

Tuotekoodi: 0699900013205
b-bark-GPS-tutkapanta-Maxi-lyhyt-0699900013205-1.jpg
599,00 €
Heti varastosta
Lähetysaika n. 1-2 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
b-bark tutkapanta Maxi-lyhytKaksiakkuinen malli pienemmille koirille. Erona perusversioon on että tässä mallissa on lyhyempi akkukaapeli. Sopii täydellisesti pienemmille koirille, esim. Beagleille, Dreevereille ja Mäyräkoirille. Tämä vuoden uutuus tu...
 
b-bark tutkapanta Maxi-lyhyt

Kaksiakkuinen malli pienemmille koirille. Erona perusversioon on että tässä mallissa on lyhyempi akkukaapeli. Sopii täydellisesti pienemmille koirille, esim. Beagleille, Dreevereille ja Mäyräkoirille.
 
Tämä vuoden uutuus tuo mukanaan uudistetun haukkulaskurin.
2015 mallin b-bark ei ulkoisilta muodoiltaan eroa viime vuoden mallista, muuten kuin että siinä on uusi konsepti haukkulaskurin osalta. Uusi malli laskee haukkutiheyden tarkasti niskakappaleen sisäpuolella olevasta mikrofonista.
Uutuunena viimevuodesta b-barkissa on myös elektrooninen on/off kytkin, mikä tarkoittaa että voit sammuttaa ja käynnistää pannan etänä puhelimesi kautta. Tässä tapauksessa on otettava huomioon että panta ei ole kokonaan pois päältä, vaan se käy välillä "haistelemassa" josko käynnistyskäsky on tullut. Tämä elektrooninen katkaisin on käytännöllinen esim. kun pannassa on jahtipäivän jälkeen vielä virtaa seuraavan päivän läpiviemiseen, ja et halua ladata akkuja. Tällöin voit lähettää sammutusviestin pantaan ja käynnistää se taas seuraavana aamuna, jolloin virta on saattanut tippua vain muutaman prosentin.

Muuten tämä 2015 malli on sama luotettava ja tarkka koirapaikannuslaite joka toimii myös erittäin huonoissa GSM kentissä.

b-bark 2015 Midi on varustettu 2:lla 3400mAh akulla. Akussa on tehoa rutkasti, noin 30 sekunnin paikannusvälillä, normaaliolosuhtessa virta rittää jopa yli vuorokautta.

b-bark sovelluksessa laadukkaimmat ja monipuolisimmat kartat. Uutuutena tälle kaudelle b-bark valmisti maanmittauslaitoksen kartoista erikoisen "varjostetun maastokartan". Tämä täysin uusi kartta on  kerrassaan upea ja on jo ehtinyt kerätä käyttäjiltä kiitosta. Nyt voit jopä nähdä ojitetuilla neva-alueilla että kummalle puolelle ojavalli on nostettu!

Tekniset tiedot
 • Iskunkestävyys: suunniteltu ja valmistettu MIL-STD-810 standardin vaatimuksia noudattaen erittäin vaativiin olosuhteisiin
 • Käyttölämpötila: -35...+55°C
 • Tiiveyluokka: IP-67(upotustiivis)
 • Paino: 395 grammaa käyttökunnossa 18650 akujen kanssa
 • Akku: 2x3400 mAh
 • GSM-antenni: integroitu suorituskykyinen antenni. Ei rikkoutumis- tai takertumisvaaraa
 • GPS + GLONASS vastaanotin: paikkatieto lasketaan yhtäaikaisesti molemmista järjestelmistä. Tarkka paikaktieto myös katveisislla alueilla.
 • Etäkäyttävä huomiovalo (etho-LED): huomiovalon voi kytkeä päälle ja pois koiran ollessa metsässä
 • Kaksisuuntainen puheyhteuys, eli pannassa mikrofonin lisaki kaiutin
 • Pannan ohjelmiston täysin automaattinen etäpäivitys. Ei vaadi käyttäjältä erillisiä toimenpiteitä, eikä keskeytä pannan toimintaa.


Takuu

Pannan takuu on kaksikymmentäneljä (24) kuukautta ostopäivästä alkaen ja kattaa kaikki tuotteessa esiintyvät materiaali-, asennus- ja valmistusvirheet. Lisäksi takaamme keskeytyksettömän jahdin, eli mikäli panta joudutaan lähettämään huoltoon, saat tilalle toimivan varalaitteen.

040 550 9752
Numero vastaa arkisin klo 10:00-16:00


MEILTÄ MYÖS EDULLISET DNA LIITTYMÄT! KYSY VALMIIKSI ASENNETTUA PAKETTIA LIITTYMÄN KANSSA.Lisätietoja: www.b-bark.com

Mukana paketissa:
2kpl 3400mAh akkua
Akkulaturi
Lippalakki

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@erakellari.fi
Lisätiedot
 • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Postista 0,00 €
Nouto SmartPOST:ista 0,00 €
Toimitus suoraan kotiovellesi 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €