B-bark maxi + ohjelmisto lisenssi

sisältää akut ja laturin sekä pipon

Tuotekoodi: 0699900012758
b-bark-maxi--ohjelmisto-lisenssi-0699900012758-1.jpg
649,00 €
Toimitusaika noin 3-7 pv.
Toimituskulut alk. 1,90 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
b-bark maxi + ohjelmisto + akut ja laturi (täydellinen paketti)Tämän vuoden mallin b-bark ei ulkoisilta muodoiltaan eroa viime vuoden mallista, muuten kuin että siinä on uusi konsepti haukkulaskurin osalta. Uusi malli laskee haukkutiheyden tarkasti n...
 
b-bark maxi + ohjelmisto + akut ja laturi (täydellinen paketti)

Tämän vuoden mallin b-bark ei ulkoisilta muodoiltaan eroa viime vuoden mallista, muuten kuin että siinä on uusi konsepti haukkulaskurin osalta. Uusi malli laskee haukkutiheyden tarkasti niskakappaleen sisäpuolella olevasta mikrofonista.
Uutuunena viimevuodesta b-barkissa on myös elektrooninen on/off kytkin, mikä tarkoittaa että voit sammuttaa ja käynnistää pannan etänä puhelimesi kautta. Tässä tapauksessa on otettava huomioon että panta ei ole kokonaan pois päältä, vaan se käy välillä "haistelemassa" josko käynnistyskäsky on tullut. Tämä elektrooninen katkaisin on käytännöllinen esim. kun pannassa on jahtipäivän jälkeen vielä virtaa seuraavan päivän läpiviemiseen, ja et halua ladata akkuja. Tällöin voit lähettää sammutusviestin pantaan ja käynnistää se taas seuraavana aamuna, jolloin virta on saattanut tippua vain muutaman prosentin.

Muuten tämä malli on sama luotettava ja tarkka koirapaikannuslaite joka toimii myös erittäin huonoissa GSM kentissä.

b-bark Maxi on varustettu 2:lla 3400mAh akulla. Vakioakuilla tehoa on rutkasti, noin 30 sekunnin paikannusvälillä, normaaliolosuhtessa virta rittää noin 3vrk.

b-bark ohjelmistossa laadukkaimmat ja monipuolisimmat kartat. 
Viime kaudelle b-bark valmisti maanmittauslaitoksen kartoista erikoisen "varjostetun maastokartan". Tämä täysin uusi kartta on  kerrassaan upea ja on jo ehtinyt kerätä käyttäjiltä kiitosta. Nyt voit jopä nähdä ojitetuilla neva-alueilla että kummalle puolelle ojavalli on nostettu!

Lisäksi b-bark ohjelmisto on yhteensopiva sekä Reviiri että Oma Riista palvelun kanssa.

Tekniset tiedot
 • Iskunkestävyys: suunniteltu ja valmistettu MIL-STD-810 standardin vaatimuksia noudattaen erittäin vaativiin olosuhteisiin
 • Käyttölämpötila: -35...+55°C
 • Tiiveyluokka: IP-67(upotustiivis)
 • Paino: 395 grammaa käyttökunnossa 18650 akujen kanssa
 • Akku: 2x3400 mAh
 • GSM-antenni: integroitu suorituskykyinen antenni. Ei rikkoutumis- tai takertumisvaaraa
 • GPS + GLONASS vastaanotin: paikkatieto lasketaan yhtäaikaisesti molemmista järjestelmistä. Tarkka paikaktieto myös katveisislla alueilla.
 • Etäkäyttävä huomiovalo (etho-LED): huomiovalon voi kytkeä päälle ja pois koiran ollessa metsässä
 • Kaksisuuntainen puheyhteuys, eli pannassa mikrofonin lisaki kaiutin
 • Pannan ohjelmiston täysin automaattinen etäpäivitys. Ei vaadi käyttäjältä erillisiä toimenpiteitä, eikä keskeytä pannan toimintaa.

ERÄKELLARI OY on b-bark:in tehtaanmyymälä. Liikkeemme sijaitsee vain 2km päässä tehtaalta. Olemme olleet mukana b-barkin toiminnassa jo alusta alkaen ja tunnemme tuotteen läpikotaisin. Tarjoamme asiakkaillemme maksimaalisen käyttäjätuen ja ratkomme ongelmatilanteet nopeasti.

Takuu

Pannan takuu on kaksikymmentäneljä (24) kuukautta ostopäivästä alkaen ja kattaa kaikki tuotteessa esiintyvät materiaali-, asennus- ja valmistusvirheet. Lisäksi takaamme keskeytyksettömän jahdin, eli mikäli panta joudutaan lähettämään huoltoon, saat meiltä tilalle toimivan varalaitteen.


Lisätietoja: www.b-bark.com

Mukana paketissa:
2kpl 3400mAh akkua
Akkulaturi
b-bark ohjelmisto

 

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@erakellari.fi
Lisätiedot
 • Takuu: 2 vuotta
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 1,90 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 1,90 €
Nouto Postista 1,90 €
Nouto SmartPOST:ista 1,90 €
Toimitus suoraan kotiovellesi 9,90 €
Postin kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €