Garmin laitteet ja tarvikkeet

Tuotteet 1 - 2  (Yhteensä 2)
Garmin T5 Mini, panta - Garmin laitteet ja tarvikkeet - 753759145873 - 1
Garmin
335,00 €
tai alk. 14 € /kk
Heti varastosta
Genzo taittuva teleantenni Garmin Astro - Garmin laitteet ja tarvikkeet - 7350009989794 - 1
39,00 €
tai alk. 9 € /kk
Heti varastosta
Garmin Laitteet ja tarvikkeet ovat tulleet metsästäjälle varsin tunnetuksi ensimmäisten Garmin Astro mallien myötä. Astro on erittäin käytetty kaikkialla pohjoismaissa ja varsinkin Ruotsissa, sekä Norjassa. Garmin koirapaikantimen etuna on sen VHF paikannus, joka toimii aina paikasta riippumatta kunhan laitteiden välinen etäisyys ei ole liian pitkä. Tämä on myös samalla sen heikkous, sillä oiken huonoissa olosuhteissa kuten notkoissa ja korkeissa kukkuloissa saattaa olla hankala saada tasaista paikannusta. Uusilla antenneilla ja mallikohtaisilla parannuksilla voidaan kuitenkin jo päästä yli 10km paikannusväliin, mikä riittää lähestulkoon kaikkien tarpeisiin. Astro on myös useiden käyttäjiensä mielestä erittäin helppokäyttöinen verrattaen älypuhelinpohjaisiin laitteisiin. Tällähetkellä markkinoilla on kansi kaksi erilaista käsiosaa nimeltään Garmin Astro 320 ja Garmin Alpha 100. Näiden lisäksi löytyy 3 eri pantamallia DC 40, DC 50 ja T5. 

Garmin Virb on Action kamera jolla pystytään kuvaamaan tasokasta kuvaa tilanteessa, kun tilanteessa. Sitä pystyy etäkäyttämään älypuhelimella WiFI kantaman rajoissa ja Alpha 100 laitteella se voidaan etäkäynnistää pitkältäkin matkalta. 
Sen erittäin kestävän rakenteensa ansiosta sitä voidaan jopa käyttää aseeseen kiinitettynä tai koiraliivissä. Garmin Virb ja Virb elite malleille löytyy jopa Garminin valmistamaa koiraliiviä johon kamera on nopea liittää. Jatkossa näiden tiedetään yleistyvän ja käyttäjiä löytyy nyt jo melko paljon.